Focus N Filter : Name Art

by - Wednesday, April 05, 2017

﷽‎

Focus N Filter

Assalamualaikum,

Haaa... sapa tau applikasi ni?? macam tengah viral masa ini kan, unni duk tgk orang-orang kat facebook kat instagram aysik post ni je.. So mau jgk bah!!! hahahahaha

Ini lah hasilnya mencuba bakat, apabila budak account budak seni so 💔.. boleh la kampung-kampung orang bilang.. Kalau korang nak cuba boleh la downlod kat Playstore

Bagi penguna IOS

Focus N Filter


Bagi Pengguna Andoriat

Focus N Filter

 Lepas tu pandai-pandai la kamu godam dalam tu, belajar satu-satu sebab easy je, klik satu persatu untuk lihat function nya kalau kreatif boleh buat watermark kat picture. 

Selamat Mencuba 😍😍

You May Also Like

16 comments

  1. Tgh viral yg ni kan. Akk sllu gune untuk edit2 quote yg best. Hee

    ReplyDelete
  2. Ohh ok ne rupanya app yg tgh ramai org share kat fb dan ig hehehe

    ReplyDelete
  3. oo ada apps dia sendiri ye. baru kak ana tahu.hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha scroll fb dengan ig penuh benda ni ><

    ReplyDelete
  5. Uni pun trjebak suda sama hihi

    ReplyDelete
  6. Oh ok...baru mau cri macam mana buat tetiba c kayu manis lalu, nah terus di cuba

    ReplyDelete
  7. dh nampak tapi tak pulak sempat nk download..

    ReplyDelete
  8. Ohhhh baru tahu guna ni rupanya. Ingatkan Photoshop ke apa haha.

    ReplyDelete
  9. ramai juga yg share di fb. rupanya macam ni. kena install dr playstore :D

    ReplyDelete
  10. Cikla baru tau ni.. Hihi unni ditag

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/04/giveaway-ecards-raya-nostalgia-puasa.html

    ReplyDelete
  11. Dah download... Cuma tak godek2 lagi... Boleh guna untuk buat header blog tak?

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^