Ayam Goreng McD

by - Friday, April 14, 2017


Ayam Goreng McD

Assalamualaikum,

Ayam Goreng Mcd yang tengah hangat di perkatakan la kunun..Hihihihi.. So Unni pun nak juga rasa, ada kata sedap, ada kata pedas, ada kata biasa-biasa jak?? so which one? Baik rasa sendiri kan baru tahu, bak kata orang lain manusia lain rasa.

Al-kisah jam 10 malam, mood gila-gila nak makan ayam goreng Mcd, apa lagi layan kan la tekak ni yang mengalahkan orang mengidam pulak. Nasib baik dapat Jiran yang sporting tahap gaban!! Kisah makan ayam goreng Mcd jam 10 malam.

Ayam Goreng McD
Btw pengakuan jujur Unni memang tak suka makan!! Hahahahahahah, Allahukabar nampak tak tak bersyukur?? bukan tak bersyukur kalau ikut tekak Unni memang tak sedap tapi orang lain kata sedap jak.. Tak lawan juga ayam KFC.. Lagi suka ayam KFC.

Why?? sebab tepung dia garing sangat dan tebal sangat terasa la remah ratus bagai.. So pilihan tetap kalau datang Mcd just layan burger je la.. Nak ayam pi la KFC. hahahahahahaha

Ayam Goreng McD
Selfie sikit dengan jiran ni ngan anak dia

So kamu da rasa ka?? ayam goreng Mcd ni?? Hihihihii... Lain orang lain tekak so tak sama, kot-kot kamu lagi suka.. Ke tempat Unni ni yang tak sedap? Apa pun masing-masing citarasa. Tapi haruslah syukur selalu.

You May Also Like

9 comments

  1. Laaa garing laaagiii sedappppp .kalo sini tanya mcd n kfc .. orang lain pilih mcd dulu sebab ayam dia sedap .. orang cakap lah kenss.. x try lagi nihhh.. ramai blogger pakat up pasal ayam mcd.. dah macam berpakat plak 😀😀😀

    ReplyDelete
  2. Siqah tak pernah rasa lagi ayam goreng MCD yang baru ni. Hari tu de dah pergi tapi ayam habis katanya. Terus malas nak pergi dah. hihi. Kalau bab ayam, yes, I prefer KFC :)

    ReplyDelete
  3. Lain orang lain citarasanya kan...

    Mrs. A rasa dah okalah boleh masuk selera Mrs. A hehhehe...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Dah makan dah last 2 weeks.. masa tu ramai betul kereta beratur nak drive thru.. kak liez terpaksa parking dan masuk dalam.. terpaksa la sbb dh janji dgn qaseh nak beli happy meal.. usung la 2 beradik tu.. sepanjang masa nak balik rumah, macam ada bau tak best... bukan bau busuk tapi macam bau something... bila teringat balik bau ayam McD.. bukan bau yang menaikkan selera.. bila makan pun macam biasa je.. igt dulu2 makan ayam McD macam sedap je... sekarang resepi baru macam xbest... best lagi KFC ... bila masuk kereta , satu kereta bau sedappp... tu pendapat masing2 la.. ada yang kata sedap kannn

    ReplyDelete
  6. Atas org jugak kot.. Ada yg suka ada yg x suka.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Nda layan McD 😏 Nda pernah try

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^